Restauracja-catering Fermata Radzionków - Rojca ul. Szczęśliwa 11
tel.
289 32 52,  tel.kom. 508 318 212

Oferta kateringowa
Pieczenie staropolskie
Przysmaki pasibrzucha
  Menu:

Pizza
Zapiekańce i spaghetti
 

 

Pieczenie staropolskie

 

Ze względu na sezonową dostępność produktów, oferta może ulegać zmianą.

 

  • Prosię pieczone nadziewane: 1800 zł (25 porcji)
  • Udziec staropolski: 520 zł (25 porcji)
  • Łopatka staropolska: 370 zł (15 porcji)
  • Indyk faszerowany: 420 zł (20 porcji)
  • Indyk faszerowany (b/k): 780 zł (30 porcji)
  • Przód wieprzowy: 450 zł (25 porcji)
  • Kaczka b/k nadziewana: 190 zł (10 porcji)
  • Gęś b/k nadziewana: 350 zł (14 porcji)
  • Królik w śmietanie: 300 zł (6 porcji)

Na specjalne zamówienie:

  • Pieczony schab z dzika w sosie kurkowym: 670 zł (8 porcji)
  • Dzik w warzywach faszerowany kapustą: 1500 zł (30 porcji)
  • Pieczony udziec z jelenia: 660-800 zł (15-20 porcji)
  • Pieczony udziec z sarny: 330-410 zł (8-10 porcji)
  • Pieczony udziec z dzika: 660-770 zł (15-20 porcji)
  • Pieczony comber z sarny w sosie z borowików w śmietanie: 740 zł (8 procji)



Nowość

Połowa Indyka b/k, faszerowana mięsem i grzybami do samodzielnego pieczenia w domu: 320 zł (15 procji)



Wszystkie potrawy z tej strony są przygotowywane na indywidualne zmówienie (również z dostawą do domu). Zamówienie prosimy złożyć z 5-dniowym wyprzedzeniem.

 

Życzymy smacznego