Pieczenie staropolskie
Ze względu na sezonową dostępność produktów, oferta może ulegać zmianą.
- Prosię pieczone nadziewane: 1800 zł (25 porcji)
- Udziec staropolski: 520 zł (25 porcji)
- Łopatka staropolska: 370 zł (15 porcji)
- Indyk faszerowany: 420 zł (20 porcji)
- Indyk faszerowany (b/k): 780 zł (30 porcji)
- Przód wieprzowy: 450 zł (25 porcji)
- Kaczka b/k nadziewana: 190 zł (10 porcji)
- Gęś b/k nadziewana: 350 zł (14 porcji)
- Królik w śmietanie: 300 zł (6 porcji)
Na specjalne zamówienie:
- Pieczony schab z dzika w sosie kurkowym: 670 zł (8 porcji)
- Dzik w warzywach faszerowany kapustą: 1500 zł (30 porcji)
- Pieczony udziec z jelenia: 660-800 zł (15-20 porcji)
- Pieczony udziec z sarny: 330-410 zł (8-10 porcji)
- Pieczony udziec z dzika: 660-770 zł (15-20 porcji)
- Pieczony comber z sarny w sosie z borowików w śmietanie: 740 zł (8 procji)
Nowość
Połowa Indyka b/k, faszerowana mięsem i grzybami do samodzielnego pieczenia w domu: 320 zł (15 procji)
Wszystkie potrawy z tej strony są przygotowywane na indywidualne zmówienie (również z dostawą do domu). Zamówienie prosimy złożyć z 5-dniowym wyprzedzeniem.